Without Remorse: adaptarea romanului lui Tom Clancy disponibilă în curând pe Prime Video

Aviz fanilor seriei Jack Ryan. Platforma de streaming va propune in curand o noua adaptare a operei celebrului scriitor american, film care va fi consacrat de data aceasta unuia din cele mai populare personaje din acest univers: John Clark.

Chiar daca nu ai avut ocazia sa citesti romanele lui Tom Clancy, cu siguranta ai auzit macar o data pronuntandu-se acest nume. Operele scriitorului american, mare specialist in spionaj si mai ales in genul techno-thriller, au depasit frontierele literare pentru a se invita atat in cinematografie cat si in universul jocurilor video.

Personajul Jack Ryan a putut fi vazut interpretat de o serie de actori cunoscuti precum Ben Affleck, Chris Pine sau Harrison Ford. Noul film va fi un thriller inedit care ar trebui sa fie lansat in cinematografe insa din cauza pandemiei va fi lansat intai si intai pe platforma de streaming Prime Video. Without Remorse este fara indoiala un titlu familiar pentru fanii lui Tom Clancy: cartea cu acelasi nume a aparut in anul 1993 si face parte din faimosul Ryanverse. Insa, acest film se va ineteresa de un alt personaj celebru al seriei, John Clark. Va fi un fel de spin-off cinematografic, un veritabil origin story al acolitului lui Jack Ryan, pe care l-am putut deja vedea interpretat de catre Willem Dafoe si Live Schreiber.

De aceasta data, personajul lui John Clark va fi interpretat de catre actorul Michael B.Jordan. aceasta adaptare promite sa fie una…exploziva. Un fost puscas marin, cel care inca se numeste John Kelly este insetat de razbunare, vrea sa razbune uciderea sotiei sale. Descopera la scurt timp un vast complot care ar putea provoca un conflict de proportii intre Rusia si SUA, un conflict care ameninta intreaga lume. John Clark nu mai are nimic de pierdut, va urmari asasinii sotiei sale si va incerca sa elimine din peisaj dusmanii tarii sale, fara nicio remuscare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *