Viața perfectă, ce este asta?

Ce înseamnă o viață perfectă? O viață cu de toate aș fi tentat să spun, dar nu e chiar așa. O viață echilibrată este secretul. Degeaba avem o viață cu succes în carieră dacă am neglijat familia, degeaba ne simțim bine, dacă nu am realizat nimic în viață.

Trebuie să avem în privire toate aspectele, familia, dragostea, banii, pentru a avea o viață perfectă. Nu ar trebui să renunțăm la niciuna, nici măcar să o lăsăm mai moale. Altfel, de fiecare dată când vom vedea pe cineva că are ceea ce noi am pierdut, ne va face să ne simțim.. rău. Puteți fi siguri că întotdeauna va apărea cineva cu ceva mai bun, dar contează echilibrul. Mai bine toate la un nivel bun, decât să ne lipsească ceva, precum familia. E o viață fără rost daca nu avem cu cine să ne împărțim bucuriile și problemele.

Tot mai mulți am văzut ca își dedică viața muncii, ori plăcerilor. Nu le pot înțelege modul de gândire. Ceea ce e bun pe moment, poate fi rău pentru viitor. Viața nu se rezumă doar la acum, ci e și mâine. Nu trebuie exagerat nici cu asta, dar unele lucruri sunt doar astăzi, ratarea unei ocazii de moment, poate fi o pierdere foarte mare.

Aici nu mă refer la distracții, ci la genul de decizii care pot cu adevărat să ne schimbe viitorul, precum acceptarea unei persoane în viața noastră, acceptarea unui loc de muncă mai bun. Nu e neapărat să fie un succes, dar dacă simțim că e o ocazie de a ne îmbunătății viitorul, nu trebuie ratată.

Altfel, vom trăi cu regretul că ar fi fost mai bine, deși nu vom știi niciodată cât de bine sau rău ar fi fost. Am ezitat, am pierdut momentul, trebuie să mergem mai departe. O viață echilibrată asta înseamnă, decizii bune, gândite, care să nu ne aducă regrete în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *