Tu ai planuri de viitor?

Nu știu alții dar eu am destul de multe planuri pentru viitorul apropiat cât și cel depărtat și muncesc în fiecare zi pentru ele. Am pornit scrierea acestui articol atunci când mi-am revizuit lista mea de obiective pe care trebuie să le ating mai devreme sau mai târziu și m-am gândit dacă nu cumva sunt singurul ciudat care are un fel de mini-jurnal cu lucruri pe care vrea să le îndeplinească.

Nu știu dacă v-am mai spus dar eu am făcut acum nu foarte mult timp o schimbare destul de mare în viața mea și-anume am trecut de la programul haotic pe care-l aveam înainte la un program destul de strict și ordonat. Mai exact știu oricând ceea ce am de făcut, mi-am programat toate activitățile și nu îl încalc (sau măcar încerc să nu o fac) aproape niciodată.

Odată cu acest program de care v-am spus am început și să-mi fac liste pentru aproape orice. Am o listă cu lucrurile notabile pe care le-am făcut până la vârsta asta, am o listă cu ceea ce vreau să fac în continuare, cu obiectele (mai scumpicele) pe care vreau să le cumpăr în viitorul apropiat/depărtat și multe alte tipuri pe cât de ciudate pe atât de interesante.

În încheiere ceea ce vreau să vă recomand e să vă faceți cât mai multe planuri, să aveți vise și mai ales să luptați pentru ele. Aveți curajul să vă faceți cât mai multe speranțe chiar dacă cei din jurul vostru vă taie fiecare creangă și vă descurajează în fiecare zi spunându-vă că nu aveți nicio șansă să reușiți în respectivul domeniu.

Cu fiecare jignire sau descurajare pe care o primiți, cei care le trimit coboară câte o treaptă iar voi, dacă nu țineți cont de ele, urcați mai multe trepte. E esențial să lupți pentru visele tale și pentru ceea ce îți dorești și să nu iei în considerare lucrurile care te descurajează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *