The Outsider, un serial între un thriller polițist si horror

The Outsider este un serial de suspans disponibil pe Amazon Prime. Adaptat de la un roman al lui Stephen King, serialul urmareste derularea unei anchete politiste dupa moartea violenta a unui copil de 11 ani. Amestecand thrillerul politist si evenimentele horroR, iata de ce acest serial merita sa fie descoperit.

Un scenariu extrem de palpitant. Povestea se desfasoara intr-un mic oras american din inima Georgiei. Un baiat de 11 ani este gasit mort in padure si corpul sau este mutilat atroce.

Politia il suspecteaza pe Terry Maitland, un antrenor al unei echipe de tineri la baseball, care nu pare sa creeze probleme si care este apreciat de toata lumea. Si totusi, martorii l-au vazut nu departe de scena crimei, altii spun ca are un comportament bizar si acuza. Deci o multime de fapte il acuza.

O mica problema insa. Camerele de supraveghere il plaseaza pe Terry la sute de km distanta la momentul mortii. Ralph Anderson este deci detectivul care va incerca sa faca lumina in acest caz straniu.

Stephen King in toata splendoarea sa. La origine, The Outsider este un roman politist si horroR scris de Stephen King. Regasim deci aici intreaga esenta a romanului, adica o ambianta angoasanta, lugubra, unde se amesteca realitatea cu paranormalul.

Muzica din serial este perfecta si de o calitate exceptionala. In plus, se potriveste de minune cu atmosfera serialului si aduce un plus de prospetime si de emotie fiecarei scene.

De asemenea, regrupeaza o serie de actori deja destul de bine cunoscuti, precum actorul australian Ben Mendelsohn, vazut deja in Captain Marvel sau Ready Player One. Este insotit in ancheta sa de catre actrita americana de origine nigeriana Cynthia Erivo.

Serialul se poate urmari int-un week-end. Are doar 10 episoade de 50 de minute. Deci este alegerea perfecta pentru un week-end relaxant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *