Seriale ideale pentru un binge-watching de octombrie

Cine spune luna noua spune seriale noi in catalogul Netflix. Si stim ca tot ce te intereseaza este sezonul 2 al serialului Plan Coeur insa existasi alte seriale care merita atentia ta.

Peaky Blinders, sezonul 5 – 4 octombrie. In patru sezoane, Peaky Blinders a stiut sa se instaleze drept unul din serialele britanice preferate ale publicului. Sezonul 5 (difuzat deja in Anglia) trece direct la perioada 1927-1929 si incepe cu Martea Neagra pentru a marca debutul Marii Depresii. Viitorul este nesigur pentru Tommy si pentru membrii familiei Shelby.

Raising Dion, sezonul 1 – 4 octombrie. Raising Dion urmareste povestea lui Nicole care isi creste fiul, pe Dion, dupa moartea tragica a sotului sau, Mark. Problemele obisnuite care intervin in educarea acestuia sunt amplificate in momentul in care Dion incepe sa manifeste o serie de puteri misterioase. Cu ajutorul lui Pat, cel mai bun prieten a lui Mark, Nicole incearca sa tina secrete puterile fiului sau, astfel incat sa il protejeze de persoanele care l-ar putea exploata, incercand totodata sa determine originea acestor puteri.

Riverdale sezonul 4, 1 octombrie. De trei sezoane deja urmarim cu interes aventurile grupului de studenti din serialul Riverdale care ancheteaza morti si se infiltreaza in secte. In timp ce sezonul 3 a cunoscut rezolvarea mai multor mistere, inca raman o multime de lucruri de analizat in nou sezon. Cu toate acestea, zvonurile sustin ca acest nou sezon se va focaliza mai degraba pe ceea ce se petrece la Riverdale High. Primul episod al noului sezon, intitulat Memoriam, este un omagiu pentru Luke Perry, decedat in martie 2019.

Plan Coeur, sezonul 2, 11 octombrie. La sfarsitul primului sezon, Elsa ne lasa in suspans in timp ce Julio batea la usa sa, determinat sa se impace cu ea. Deci, ii va deschide sau nu usa? Elsa este celibatara de o vreme deja si extrem de nefericita din cauza aceasta. Pentru a-i mai ridica putin moralul, cele mai bune prietene ale sale, Charlotte si Emilie l-au platit pe Julio pentru a o seduce pe Elsa. Doar ca planul a functionat atat de bine incat cei doi s-au indragostit pe bune unul de altul…

Baby sezonul 2, 18 octombrie. Baby este un serial dramatic, bazat pe povestea adevarata a lui Baby Squillo. Chiara si Ludo locuiesc la Roma si sfideaza societatea in incercarea sa de emancipare si de independenta pe fondul unor iubiri interzise, presiuni familiale si secrete impartasite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *