Sarea de Epsom, beneficiile unui produs miraculos

Sarea de Epsom este un produs pentru starea ta de bine din ce în ce mai popular. Este un veritabil produs miraculos, un concentrat de numeroase virtuţi pentru sănătate.

Ai auzit până acum de sarea de Epsom? Este o varietate de sare folosită încă din Antichitate care se reîntoarce în forţă şi care se impune azi drept un produs must have din bucătărie sau baie.

Primul lucru de care trebuie să ţii cont- sarea de Epsom nu are nimic de-a face cu sarea pe care o consumi de obicei. Este vorba de fapt despre un compus chimic mineral, pe numele său, sulfat de magneziu. Recoltat şi purificat, se foloseşte mai apoi pe post de îngrăşământ. Dar nu doar în domeniul agriculturii se poate folosi această sare cu virtuţi incredibile.

Este anti-durere şi anti-stres. Foarte populară în rândul sportivilor, sarea de Epsom are o acţiune benefică asupra durerilor musculare. Dar mai nou s-a inventat o nouă metodă anti-stres. Despre ce este vorba? Să pluteşti în mijlocul unei ape umplute cu sare de Epsom, în interiorul unei capsule. Deci dacă nu reuşeşti să adormi, poţi adăuga în apa în care faci baie, puţină sare de Epsom. Se pare că această tehnică face miracole.

Un aliat de preţ pentru piele. Dar acesta nu este singurul avantaj al unei băi cu o concentraţie în magneziu. Pe lângă faptul că poate lupta contra durerilor musculare şi poate reduce foarte bine stresul, sarea de Epsom este foarte eficientă dacă suferi din cauza unor probleme cu pielea precum eczema sau psoriazisul.

Sarea de Epsom este cea mai eficientă şi pentru un gomaj corporal. Amestecat cu ulei de măsline este cea mai eficientă.

Sarea de Epsom este cea mai bună idee pentru a face o cură de magneziu. Magneziul şi sulfatul sunt foarte bine asimilate de către piele. Fă o baie cu sare de Epsom pentru ca pielea să se remineralizeze. O baie caldă cu sare de Epsom este cea mai bună idee şi pentru a trata gripa.

Un comentariu la „Sarea de Epsom, beneficiile unui produs miraculos

  1. FURY pe watch series

    Bun de tot filmul, emotionant. Coloana sonora este superba si ma mir ca nu a prins un loc la nominalizari. Celor carora le plac filmele de razboi, nu trebuie sa ratati filmul. La mine a intrat in top3, alaturi de Black Hawk Down si Saving Private Ryan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *