Nintendo Switch 2019 vs. Nintento Switch Lite, pe care îl alegi?

Doua noi console Switch isi fac intrarea pe piata europeana. Una este polivalenta, alta dedicata utilizarii de zi cu zi. Ce model iti corespunde cel bine? Raspunsul in acest ghid.

Pana in prezent, utilizatorii de console Nintendo trebuaiu sa se multumeasca cu un singur model. Insa, incepand cu data de 20 septembrie, va exista un nou model pe piata, Switch Lite care deja poate fi pre-comandat. Nintendo original va avea parte de o cura de reintinerire, va aparea versiunea Switch 2019, cu o baterie mai rezistenta. Daca vrei cea mai buna varianta Switch si poti cheltui 300 de euro, noua versiune este cea mai buna alegere.

Switch Lite, mai abordabil si mai usor de tinut in mana. Switch Lite costa 200 de euro insa se poate folosi doar ca si consola de joc portabila spre deosebire de Switch 2019 care se poate conecta si la un televizor cu un soclu inclus si controleri detasabili. Mai compact, Nintendo Switch Lite este mai usor de tinut in mana, in special pentru copii. Ecranul este in egala masura mai mic.

Noua Switch, regina autonomiei. Noua baterie care echipeaza Switch 2019 ofera intre 4 si 5 ore de autonomie spre deosebire de 2,5-6,5 ore de autonomie pentru modelul actual. Este o evolutie eficienta. In rest, noua consola Switch este identica cu vechiul model. Nintendo va sugereaza sa alegeti numarul de model care incepe prin HAD. Ambalajul noului Switch este rosu ceea ce va poate in egala masura ajuta sa nu confundati modelele.

Switch 2019 are si o serie de alte functionalitati care il diferentiaza de Switch Lite:

– se poate aseza pe o masa si controllerii sai o pot transforma intr-o consola portabila pentru doi jucatori ;
– Joy Con-urile sale ofera un efect haptic cu retur vibrand ;
– Dispune de senzori de luminozitate automati care ajusteaza luminozitatea fara sa fie nevoie sa reglezi acest lucru din Setari ;
– Este compatibila cu kiturile de joc Nintento Labo ;

Autonomia mai mare este un criteriu primordial pentru tine? In acest caz, noua Switch se impune, este cea mai buna alegere. Daca nu este cazul, atunci opteaza pentru Switch Lite pentru a beneficia de o a doua consola pe care sa o poti duce peste tot cu tine.

Fie ca esti adeptul jocurilor pe un ecran TV mare sau pe un ecran mai mic, Switch are avantajul de a oferi o experienta excelenta in ambele cazuri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?