Modern Love – vei adora acest serial în genul lui Love Actually

Am gasit noua jucarie pentru sufletele mai romantice, noul serial Modern Love. Amazon Prime urmeaza sa posteze online in curand noul sau serial. In program: un cocktail exploziv de sentimente si o distributie de exceptie.

Daca nu faci parte din cei care au accesat sectiunea comedie romantica de pe contul de Netflix, poate a venit momentul sa adaugi acest nou serial pe lista ta de vizionari.

Modern Love – dragostea sub toate formele
Noua mica bomba televizuala va sosi in curand pe platforma Amazon Prime. Modern Love reprezinta o adaptare a celebrei cronici omonime din New York Times. Serialul ne promite sa trateze iubirea sub toate formele sale – dragoste familiala, imposibila, romantica, amicala, platonica dar si solitara.

In program, o antologie romantica in care telespectatorii vor putea urmari 8 povesti de viata care au figurat deja in New York Times. Fiecare episod are o durata de 30 de minute si se va concentra asupra unui personaj si asupra raportului sau cu iubirea.

Distributia serialului Modern Love
Pe hartie, suntem deja intrigati de acest Love Actually in versiune de serial. Insa, in primul si in primul rand castingul este cel care va reusi sa ne convinga sa urmarim acest nou serial marca Amazon Prime si ca Modern Love face parte din serialele de toamna pe care trebuie sa le urmarim neaparat.

Din casting fac parte actori precum Anne Hathaway, Tina Fey, atragatorul Dev Patel, Cristin Milioti (How I Met Your Mother), Catherine Keener, Andy Garcia, John Slattery (Mad Men), Andrew Scott (Sherlock), John Gallagher Jr (The Newsroom) si Julia Garner (Ozark). Serialul urmeaza sa fie difuzat pe Amazon Prime incepand cu data de 18 octombrie.

Nu ai cum sa ramai insensibil in fata primului trailer al serialului. Dupa cum spuneam mai sus, acest serial se prezinta sub formatul unei antologii. Fiecare episod va fi in mod normal centrat in jurul unei singure povesti si aceste povesti sunt bazate pe scrierile din New York Times. Intalnim personaje tinere, mai batrane, persoane cu varsta cuprinsa intre 30-40 de ani. Pe scurt…de toate. Aceasta explorare multipla permite varierea in jurul sentimentului amoros pentru a descrie atat ceea ce este frumos cat si ceea ce este mai putin frumos. Bucuria si tristetea se confunda, intr-un trailer care ne determina sa ne asezam confortabil in pat si sa primim toata aceste emotii transmise de serial.

Pregateste-ti deci cele mai groase pachete de servetele, in octombrie risti sa versi lacrimi din cauza acestui nou serial Amazon Prime. Iubirea, acest sentiment complicat si fragil, este destul de greu de identificat. Filmele si serialele studiaza de multa vreme acest subiect, sub diferite forme, in povesti variate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *