Grey’s Anatomy, Supernatural… care sunt serialele care fac referire la Game of Thrones?

Serialul fenomen Game of Thrones s-a incheiat de ceva vreme, dar continua sa traiasca prin intermediul a numeroase alte seriale.

Cu 8 sezoane si miliarde de fani, serialul Game of Thrones a marcat o adevarata generatie de iubitori de seriale. In orice caz, a revolutionat ca nimeni altul lumea micului ecran. Din aceste motive, poate, multe seriale fac referire la acest serial in cadrul lor.

Grey’s Anatomy. Intre episodul in care o conventie a fanilor are loc si cativa raniti ajung la Grey Sloan Hospital pentru a-i spune lui April ca seamana cu printesa Dothraki, la cantecul A Song of Ice an Fire si Stephanie care ii spune lui Ben ca “Winter is Coming”, vedem ca unii medici de la spital au totusi timp sa se uite la un episod de la GOT intre doua operatii.

Wynnona Earp. Intr-un episod din sezonul 2, un demon (cine altcineva de altfel?) ii spune lui Wynnona Earp ca « Something is Coming », adica ceva se intampla iar aceasta ii raspunde, dupa cum o face de obicei- iarna? Ei bine, Da, chiar si in Purgatoriu, Winter Is Coming.

Supernatural. Un mic maraton intre fratii Winchester, unde sunt personaje care “send their regards” inainte de a omori un inamic, o referinta directa deci la serial. Chiar si vanatoarea de demoni nu este departe de personajele serialului lui George R. R. Martin.

The Office. In mod evident, Dwight este cel mai interesat de serialul GOT in acest serial. Da o multime de detalii cu privire la felul in care vizioneaza si povesteste mult despre serial. Dar vrea in acelasi timp sa o invete pe Erin sa fie ca printesa Dothraki pentru a-l seduce pe Andy.

Pretty Little Liars. In sezonul 4 al serialului, Spencer este cel care vorbeste despre Lannister, de datoriile lor, dar si despre discursul lui Daenerys din primul sezon al serialului.

Community. Atunci cand un serial este foarte specializat in referinte in ceea ce priveste fenomenul pop-culture, nu are cum sa treaca pe langa un serial fenomen. Troy a spus la un moment dat, ca daca ar fi vrut sa stie ce se intampla in Europa acum foarte multa vreme, s-ar fi uitat la Game Of Thrones.

Brooklyn 9-9. Un fan impatimit al ecranului precum Peralta, nu are cum sa rateze acest serial fenomen. Si vorbeste despre el cu cel mai bun prieten al sau, Boyle.

Orange is the New Black. In episodul trei al sezonului cu numarul 4, Taystee si Poussey discuta despre noul job al lui Taystee pe langa Caputo si explica faptul ca ar fi Hand of Warden daca GRR ar scrie despre inchisoare.

Parks and Recreation. Ben este cel mai mare fan GOT si vorbeste despre serial cel mai mult cu Donna, care adora si ea serialul la randul sau. Dar Leslie nu uita nici ea asta si ii ofera lui Ben o replica de aici. Referintele sunt foarte multe de-a lungul intregului serial.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?