Dezactivarea sunetelor în Messenger

In ultima vreme, creatorii Messenger au inceput sa ne faca viata mai dificila daca vrem sa dezactivam sunetele aplicatiei sau notificarile. Cu un pic de rabdare insa, exista posibilitatea de a scapa de aceste sunete pe Android si nu va trebui sa va bateti prea mult capul cu acest lucru.

Modul cum sunt organizate notificarile pe Android este unul complex, ele oferindu-va mereu mai multe optiuni. Maniera nu este insa intuitiva, de aceea exista si posibilitatea sa aveti probleme in ceea ce priveste aceste notificari si sa nu intelegeti cu exactitate ceea ce veti avea de facut pentru a dezactiva notificarile.

Actualizarea recenta care a aparut pe Facebook Messenger ne forteaza sa interactionam cu meniul de notificari de pa Android, in cazul in care dorim sa scapam de suntele pentru notificari. Nu este placut ca un prieten sa va trimita la trei dimineata un link amuzant pe Facebook Messenger pentru ca el nu are somn atunci.

Comportamentul prietenului este mai greu de schimbat, dar cu toate acestea, veti reusi sa va dezactivati sunetul aferent pentrui notificari pentru mesajul respectiv. Exista insa o solutie excelenta, care va poate scapa de notificari si nu veti avea multe batai de cap cu ea pentru ca o veti putea descoperi cu usurinta.

Tot ce va trebui sa faceti va fi sa intrati in Facebook Messenger pe Android. Faceti un tap in coltul din stanga sus pe fotografia voastra de profil, astfel incat sa puteti intra la setari. Sectiunea care va va interesa va fi Notifications & Sounds. Primul lucru pe care va trebui sa-l faceti va fi sa va dezactivati optiunea In-App Sounds.

Exista in trecut o optiune pe care daca o bifati, puteati sa scapati rapid de toate notificarile din Messenger, dar acum este putin mai complicat si e posibi lsa aveti putin de furca cu aceste setari. Avand in vedere ca nu mai exista aceasta optiune, va trebui sa faceti tap in partea de jos a ecranului pe Manage Notifications. In noua fereastra care va aparea, faceti un tap pe Chats and Calls, si un al doilea tap pe Importanta.

Optati pentru Importanta Medie, astfa inseamnand ca nu veti mai avea parte de sunete si notificari, ci doar de vibratii. Reveniti la ecranul anterior si repetati procedura pentru Group chat mentions, Stories si Other. In fiercare dintre aceste cazuri, faceti un tap pe Importanta si optati pentru Medie: Fara sunet si anume No sounds.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *