Cele mai bune seriale din 2018

Platformele de streaming online cum ar fi Netflix, Amazon, HBO GO si Hulu ofera un numar considerabil de seriale online iar cele mai cautate din anul acesta sunt cele prezentate mai jos.

Castle Rock
In oraselul fictiv Castle Rock se contureaza universul imaginar din statul Maine al operei lui Stephen King. Serialul prezinta viata locuitorilor sai.

Serialul a fost clasificat drept horror psihologic avand un scenariu original FMovies care va include personaje si o serie de legaturi cu volumele clasice ale lui Stephen King. Serialul a fost produs de J. J. Abrams care a scris si scenariul, iar Bill Skarsgard a fost ales pentru prestatia geniala din IT 2017.

Maniac
Este o comedie neagra, o adaptare americana pentru serialul norvegian avand acelasi nume. Maniac contureaza viata absolut fantastica a unui barbat.

In realitate el este doar un pacient dintr-o clinica de psihiatrie care are o lume imaginata unde traieste si se bucura de viata sa de sportiv, cowboy, playboy, pana cand o pacienta ajunge si ea in universul sau si il populeaza cu fanteziile proprii.

Serialul a fost produs de Cary Fukunaga recunoscut pentru primul sezon din True Detective, iar actorii principali sunt Emma Stone si Jonah Hill.

Lost in Space
Este o adaptare Netflix pentru faimoasa serie SF avand acelasi nume din 1960. Seria prezinta aventurile prin care trece o familie de colonisti spatiali. Dupa ce nava lor este deviata de la traiectorie din cauza unor anomalii timp spatiu, se va prabusi pe o planeta noua, iar colonistii trebuie sa infrunte un mediu ostil si strain si sa gaseasca cea mai buna cale spre destinatia lor initiala care acum se afla la doar cativa ani lumina.

In acest sens, ei lupta cu propriile angoase si conflicte. Serialul a fost produs si scris de Matt Sazama si Burk Sharpless, recunoscuti pentru Gods Of Egypt si Dracula Untold.

The Ballad of Buster Scruggs
Desi acest serial are doar sase episoade fiind considerat mai mult o mini serie, el se anunta promitator fiind o creatie a faimosilor frati Coen. Este o antologie western care urmareste sase povesti spuse in sase episode, iar serialul se contureaza in jurul lui Buster Scruggs.

The first
Este primul rol al lui Sean Penn si se contureaza ca o drama SF ce urmareste toate incercarile unei echipe de astronauti care vor sa ajunga pe Marte. Pe langa Sean Penn distributia include si alte nume mari.

Acestea sunt primele pozitii in topul celor mai asteptate seriale online de pe toate platformele de streaming online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *