Ce e de făcut în Montreal

Urmează să vizitezi orașul Montreal și nu știi ce e de făcut în acest oraș? Urmează sfaturile noastre pentru a vizita Montreal, capitala culturală a Canadei.

Vizitează bazilica Notre-Dame. Această biserică impozantă domină centrul orașului Montreal și are câteva puncte comune cu omonima sa pariziană. În această biserică a avut loc unul din cele mai mari evenimente din istoria Canadei – căsătoria lui Céline Dion cu René Angélil. Bazilica atrage mii de turiști veniți să viziteze orașul. Interiorul este pur și simplu superb. Nu ezita să vizitezi bazilica noaptea pentru a asista la un magnific spectacol de sunete si lumini.

Escaladează Muntele Royal din parcul cu același nume.Pentru a profita de o priveliște panoramică asupra orașului Montreal, este de ajuns să urci în vârful Muntelui Royal – cel mai înalt punct al orașului. Dacă nu îți place să mergi pe jos, trebuie să știi că există un autobuz care te va lăsa exact în vârful muntelui. De aici, vei putea beneficia de o panoramă superbă asupra orașului Montreal.

Exploreaza The Village. The Village reprezintă cartierul gay al orașului. Cu mii de lămpi roz situate pe străzi, acest cartier reprezintă o celebrare vibrantă a diversității și egalității. Cartierul adăpostește o mulțime de baruri și restaurante și este un cartier extrem de apreciat de turiști.

Plimbă-te pe străduțele pavate ale vechiului Montreal. Fă o călătorie fascinantă în timp rătăcind pe străduțele pavate ale vechiului Montreal. Scufundă-te în atmosfera europeană oferită de piața Jacques-Cartier, principala stradă pietonală din Montreal.

Shopping în partea subterană a orașului. Iernile din Montreal sunt extreme de reci. Pentru a face față acestor condiții meteo, autoritățile au construit un oraș subteran. Acest oraș subteran, cel mai mare din lume, cu peste 30 de kilometri de galerii – leagă centre comerciale, birouri prin intermediul unor serii de tunele și pasarele. Aici se găsesc de toate: magazine de haine, florării, cabinete medicale și saloane de frumusețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *