Care sunt cele mai frumoase destinații pentru luna Septembrie ?

Ti-ai ros unghiile de nervi sau de invidie intreaga vara, privind la pozele din vacanta ale prietenilor tai? Gata. A venit si randul tau. Te poti bucura de cele mai frumoase drumetii prin padure, de sieste pe plaja si de cele mai frumoase poze cu peisaje de exceptie.

Stockholm, pentru un city break nordic. Esti in cautarea unei destinati care sa imbine de minune explorarea culturala, arhitectura si shoppingul? Aici trebuie sa ajungi, pentru a descoperi timp de un week-end minunata capitala.

Organizat in 30 000 de insule, Stockholm se afla in inima unui fantastic arhipelag. Pentru a schimba deci cartierele va trebui sa mergi cu vaportul sau cu feribotul.

Creta, in insulele grecesti. Septembrie este o luna binecuvantata de zei pentru partea de sud a Greciei. Este frumos, timpul este minunat si turistii nu sunt atat de numerosi aici. deci daca toamna rimeaza pentru tine cu recolte si cea mai buna mancare, aici trebuie sa ajungi. Gastronomie, plaje, terase, canioane, mitologie… chiar ai ce alege aici.

Lisabona, Portugalia. Capitala portugheza are tendinta minunata de a-si fermeca vizitatorii, care se indragostesc foarte repede de arhitectura sa colorata, de vechile sale tramvaie, de viata sa nocturna si de ambianta unica a cartierelor sale.

Budapesta, Ungaria. Un loc incarcat de istorie si foarte la moda in acelasi timp, Budapesta este una din cele mai abordabile capitale din Europa. In septembrie, turistii europeni nu sunt atat de numerosi si temperatura este ideala pentru a te plimba de-a lungul Dunarii si de a hoinari pe podurile sale atunci cand soarele merge la culcare.

Indonezia. O tara din Asia de Sud- Est, Indonezia este un veritabil mozaic de culturi si de peisaje variate. Sezonul uscat din septembrie iti va permite sa descoperi in liniste plantatiile de ceai, templele ornate, reliefurile vulcanice, multiplele insule paradisiace si jungla impenetrabila.

Cipru. Aflat in partea de est a Marii Mediterane, aceasta insula iti va permite sa te relaxezi deplin, atat prin peisajele sale rurale sau montane, cat si prin peisajele sale marine. Este o insula unde culturile elenice, orientale si cosmopolite se amesteca si unde soarele straluceste tot timpul.

Israel. Acest stat aflat pe coasta orientala a Marii Mediterane, in Orientul Apropiat, Israel ofera un sejur in timp si spatiu. Maslinii, Tel- Aviv, bucataria evreiasca, muzica cu tonalitati blande sunt adevarate minunatii.

Sardinia, Italia. Sardinia este o adevarata bijuterie intr-un ocean de un albastru profund. Aici traiesc laolalta doua lumi- litoralul si plajele sale in culori minunate si muntii salbatici si arizi. De descoperit deci in septembrie cand inca mai este incredibil de frumoasa, dar usor mai racoare.

Croatia. Nu ai cum sa ramai indiferent in fata unor destinatii precum Split, Zagreb sau Dubrovnik. O tara splendida, cu multiple influente, minunata in septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *