Andor, serialul inspirat de universal Star Wars

Viitorul serial inspirat de Star Wars, Andor s-a dezvaluit recent cu cele mai inedite imagini. Ocazia de a-l redescoperi pe Diego Luna in pielea lui Cassian Andor inainte de evenimentele de la Rogue One.

Nu trebuie sa confundam insa Andor si Luna Endor, locul unde s-a incheiat Star Wars Jedi Return. Viitorul serial de pe Disney + este scris mai ales de catre talentatul Tony Gilroy si este cel care va povesti aventurile lui Cassian Andor, cel care a aparut in Rogue One: A Star Wars Story. Acest capitan al rebeliunii are fara doar si poate un trecut mai tulburator si este capabil sa ia cele mai radicale decizii fara sa faca compromisuri.

Restul distributiei, pe langa Cassian Andor este completata de catre Stellan Skarskgard, de Kyle Soller, de Genevieve O’Reillly si Adria Arjona. Se zvoneste ca si Ewan McGregor va aparea in rolul lui Obi Wan Kenobi.

Din primele imagini care au aparut pe Internet, Andor apare in decorurile atat de bine stiute din Star Wars alaturi de cateva clone. Pentru moment, nu se stie inca exact cand se va derula serialul. In mod evident, inainte de evenimentele din Rogue One si finalul sau tragic.

In imaginile de la filmare, Cassian Andor apare alaturi de numerosi Stormtroopers. Si ne punem intrebarea- va lupta contra inamicilor sau este in misiune sa se infiltreze in tabara lor?

O alta posibilitate- noul serial se poate derula inainte de Ordinul 66 si se poate ca aceste clone sa fie inca de partea fortei.

Acesti faimosi Stormtroopers, care sunt denumiti si Shoretroopers au aparut si in RogueOne pe planeta Scarif si mai recent in sezonul 2 din The Mandalorian.

Inca nu se stie o data exacta a lansarii serialului, dar inainte de 2022 nu prea sunt sanse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *