Cum afli al cui e un numar de cosmote?

afla-al-cui-e-un-numar-de-telefonVrei sa afli al cui este un numar de cosmote? Nimic mai simplu. Mergi la orice reprezentata Cosmote sau Germanos si spui :” Buna ziua. Vreau sa platesc si eu o factura” la care tipul sau tipa de acolo iti va cere numarul de telefon.

Dupa ce i-ai spus numarul de telefon, angajatul de acolo o sa iti zica exact numele titularului de abonament pentru confirmare. Raspunzi cu un simplu DA si asa poti afla numele persoanei care iti da bipuri aiurea sau care te suna sa te injure. In continuare sa nu pici de prost sau sa te dai de gol, ai doua variante:

- fie spui ca ai greșit numarul (dar apoi ce numar dai la schimb care sa semene,ca nu poti spune “aaaaa am gresit complet numarul”);

- fie platesti 1 leu (sau ce suma vrei tu) in contul persoanei respective cu mentiunea avea 1 leu restanta sau altceva plauzibil. Merge garantat oriunde in tara.

Pentru a afla daca un numar este de abonament sau de cartela formezi *100# apoi la codul PUK, introduci numarul pentru care vrei sa afli, iar daca iti da codul PUK inseamna ca numarul este de cartela, altfel daca iti cere o parola inseamna ca numarul este de abonament.